75 години Козлодуйска гимназия

Скъпи ученици и колеги, уважаеми родители и партньори на Средно училище „Христо Ботев“ град Козлодуй,
Днес е празничен ден! Със самочувствие и достойнство отбелязваме бележита годишнина и чертаем летопис!
Нашето училище е на 75 години! В този ден си даваме равносметка за успехите и традициите, които носи Козлодуйската гимназия, вплела в себе си опита на миналото, силата на настоящето и вярата в новаторството на идния ден.
Уверени сме, че „да определиш целта си, е началото на всяка победа“. Нашата обща цел да образоваме качествено учениците и нашето мото: Щастливи в настоящето-успешни в бъдещето! се увенчаха с успехи.
Уважаеми колеги, гордея се с вас, защото сте дръзки и уверени в съвременните методи на обучение и защото сте отговорни за успеха, който постигнахме. Нашите цели успяват, защото знаем накъде вървим!
Скъпи ученици, празникът дава повод да се замислите за личните си каузи, за преодолените трудности и постигнатите успехи , за предстоящите предизвикателства. Изследвайте! Мечтайте! Откривайте! Помнете, че знанията, които придобивате, са гаранция за успехите, които Ви очакват! Стремете се да бъдете винаги първи!
Благодаря ви, родители, че ни се доверявате и съдействате за развитието на училището!
През своите 75 години Средно училище „Христо Ботев“ е еталон на висок педагогически професионализъм, старт за интелигентни и амбициозни ученици, място за учене, творчество ,спорт и приятелства! Един цялостен организъм !
За мен е чест и удоволствие да поздравя със 75 годишнината всички, свързали съдбата си с Козлодуйската гимназия!
На многая лета, наше училище!
Честит празник!

Верка Петкова-директор на СУ “Христо Ботев“ Козлодуй


Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.