Интерактивен урок на тема „Рогозенското съкровище“

Иновативните педагогически идеи и търсения на учителя от начален етап г-н Владислав Карталов превръщат заниманията по интереси в интерактивни уроци. Един от тях е онлайн посещение на учениците от 2б клас в РИМ Враца. Събитието бе организирано със съдействието на Тихомир Машов и Теодор Вълков. Музейните работници направиха директно включване от експозицията на Рогозенското съкровище. По този начин запалиха интереса на малките ученици чрез увлекателни разкази за откриването, произхода и значимостта на съкровището за културно-историческото наследство за България и за света.
Децата се запознаха и с историята на тракийското племе трибали, което дълги години е обитавало земите на Северозападна България и е оставило своя отпечатък  за бъдещите поколения.
За пореден път младият и амбициозен учител В. Карталов създаде събитие, мотивиращо учениците за познавателна активност и работи за формирането на креативно мислене, емоционална интелигентност и развиване на уменията на 21 век у възпитаниците си.

Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.