Уважаеми зрелостници от Випуск 2020 на СУ „Христо Ботев“ Козлодуй,

Днес е първият ден във вашия живот, в който вече не сте ученици. Очаквани с вълнение, мечти и планове, дните и годините след  дипломирането  са реалност!

В този празничен момент ви поздравявам с успешното завършване на училищното образование и пожелавам на всички вас-момичета и момчета от Випуск 2020 да сте здрави, да сбъднете мечтите и смелите си  начинания, да покорите житейските си върхове!

Имайте самочувствието на знаещи и можещи, вярвайте в себе си, създавайте доброто и красотата, защото притежавате ценните младост, сила и свобода!

За всички тези години, в които бяхме заедно в трудни и радостни моменти, в успехи и неуспехи, ние извървяхме най-важния за човешката личност път – този  към  знанието. Постигнахме нашата обща цел- вие днес сте  по-зрели и по-мъдри, по-устойчиви и образовани. Гордеем се, че завършвате нашето училище и че се доверихте на нашия професионален и житейски опит. Избрахте най-доброто и стигнахте до финала!

Випускът  оставя  трайна следа в летописа на училището с постиженията и с активността при реализирането на международните проекти и призовите места от  участия в международни и национални състезания и олимпиади. Успявайте все така и в университетската среда и се реализирайте достойно!

Честита зрелост! Нека усмивки и успехи да съпътстват ежедневието ви! Бъдете благословени с късмет, щастие и любов! Бъдете отговорни и достойни българи, с топли сърца, толерантни и трудолюбиви!

Несъмнено всеки от вас ще отнесе със себе си частица спомен от Нашето училище, от класната стая, от учителите и приятелите!

Смело напред! Следвайте пътя, който сте избрали с вяра и благородство!

Отстоявайте с воля и дух своята уникалност!

На добър час, абитуриенти от Випуск 2020!

НИКОЛИНКА ТОДОРОВА
Директор на СУ „Христо Ботeв”

Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.